Vodafone'dan esnafa özel tarife

'Hesaplı esnaf tarifesi' ve 'bereketli esnaf tarifesi'ne geçen esnaflar, ücretsiz haber servisi ile kendilerini ilgilendiren haberleri öğrenebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, daha önce KOBİ'lerin hizmetine sunduğu avantajları şimdi de esnafa sunuyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, "hesaplı esnaf tarifesi" ve "bereketli esnaf tarifesi"ne geçen esnaf, ücretsiz haber servisi ile kendilerini ilgilendiren haberleri öğreniyor.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonunun (TESK) duyuruları da yine bu hizmetle tarifeyi kullanan esnafa anında iletiliyor.

Esnaf tarifelerine geçenler, mevcutta KOBİ'lerin faydalanabildiği İş Ortaklarım Programı'na dahil 28 firmadan yüzde 60'a varan indirimlerden de faydalanarak maliyetlerini düşürebiliyor.

Aylık ödemesi normalde 35 lira olan "hesaplı esnaf tarifesi"ne geçen aboneler, 12 ay tarifeyi kullanmayı taahhüt ettikleri takdirde ayda 30 lira öderken bu tarifede her yöne 500 dakika, ev ve iş yeri ile bin dakika konuşma hakkı bulunuyor.

Tarifeyi kullanan diğer esnaf ve referans olunan 5 kişi ile konuşmalar ise ücretsiz yapılıyor.

"Bereketli esnaf tarifesi"ne geçen aboneler ise 12 ay boyunca tarifeyi kullanmayı taahhüt ettiklerinde aylık 50 lira yerine 45 lira ödeme yapıyor. Bu tarifede her yöne 800, ev ve iş yeri telefonları ile 2 bin dakika konuşma olanağı sağlanıyor. Diğer esnaf ve 5 yakın ile ücretsiz konuşabiliyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir