Vodafone'dan iPhone'lulara kahve hediyesi

Vodafone iPhone kullanıcıları, "Etrafımda Ne Var?" uygulamasını kullanarak Gloria Jeans mağazalarında Orta Boy Filtre Kahveyi ücretsiz içebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İleri mobil iletişim teknolojilerini hizmete sunarken, farklı sektörlerden önde gelen kuruluşlarla işbirliği yaparak abonelerine avantajlar sağlayan Vodafone'un, Gloria Jeans ile yeni bir kampanya başlattığı bildirildi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, "Etrafımda Ne Var?" uygulamasını kullanan Vodafone iPhone kullanıcılarının Gloria Jeans mağazalarında içtikleri Orta Boy Filtre Kahveyi Vodafone hediye edecek.

15 Kasım 2010 Pazartesi günü başlayan bu kampanyadan yararlanmak isteyen iPhone kullanıcılarının, "Etrafımda Ne Var?" uygulamasını kullanmaları gerekiyor. Bunu yapan kullanıcılar kendilerine iletilen kodu Gloria Jeans yetkilisine gösterdiklerinde filtre kahvelerini Vodafone'dan hediye olarak alabilecek. Kampanya kapsamında bir abone günde en fazla 2 hediye filtre kahve kazanabiliyor.

Lokasyon bazlı "Etrafımda Ne Var?" uygulamasının kullanıcılara önemli avantajlar sağladığı ifade edilen açıklamada, bu hizmet sayesinde en yakın ATM'yi, restoranı ya da eczaneyi bulmanın mümkün olduğu, bu servis  sayesinde bulunulan yere en yakın hizmet noktalarının kolayca öğrenildiği belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir