Vodafone'dan müşterilerine özel avantaj

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Vodafone Türkiye, Nokia'nın yeni akıllı telefonu Lumia 520'yi avantalı fiyatlarla aboneleriyle buluşturuyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone aboneleri,  Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) ekonomik ek ödemelerle sunulan Nokia Lumia 520'ye,  Cep Avantaj tarifelerine ek günde 50 kuruştan başlayan fiyatlara sahip olabiliyor.

Akıllı telefon seçmeyi, almayı ve kullanmayı "ACAİP" kolaylaştıran Vodafone Türkiye, herkes akıllı telefonunda süper interneti korkmadan kullansın diye, kampanya dahilinde, paket tutarını aşmayan 250 megabite'lık süper internet paketini 2 ay boyunca hediye ediyor. Telefonun kampanyasız satış fiyatı ise 599 lira olarak belirlendi.  

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilere Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilmesi için çalışıyoruz. Bir süre önce, abonelerimizin teknolojiyi kolaylıkla kullanmaya başlayabilmesi için Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformumuz ACAİP'i hayata geçirdik. Vodafone'da ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay diyoruz. Şimdi ise Lumia 520'yi abonelerimizle buluşturuyoruz. Abonelerimiz, Nokia Lumia ailesinin en yeni üyesi Nokia Lumia 520'ye, faturalı tarifelere ek çok avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek."