Vodafone'dan Tofaş çalışanlarına özel hizmet

TOFAŞ çalışanlarına toplamda 1.202 kurumsal Vodafone hattı sağlanarak en uygun fiyatlarla konuşulmaya başlandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone ile TOFAŞ, Türkiye'de bir "ilk"e imza atarak, Türkiye'nin bir kurum için geliştirilmiş en kapsamlı sabit ve mobil iletişim yakınsama çözümünü hayata geçirdi.

TOFAŞ'ın tüm kurum içi mobil telefon, sabit telefon ve internet bağlantılarını birbirine mobil platform üzerinde entegre eden çözüm sayesinde hem tasarruf imkanı sağlanırken aynı zamanda iletişim hızı ve çalışan verimliliğinde de artış sağlandı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, projenin basın toplantısında yaptığı konuşmada, Vodafone Türkiye açısından TOFAŞ için geliştirilen projenin ve TOFAŞ ile gelişen işbirliğinin çok anlamlı ve önemli olduğunu belirtti.

Timuray, "Vodafone Türkiye olarak dünya çapında 15 milyonun üzerinde kurumsal müşterisi ve bu müşterilere ait 127 milyon kurumsal hattı ile dünya mobil iletişim sektörü ve 3G lideri Vodafone'nun global tecrübelerini ülkemize aktararak, kurumlarımızın güvenilir iletişim ortağı olarak operasyonlarına değer katmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

TOFAŞ CEO'su Ali Pandır

TOFAŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Pandır da günümüzde cirosunun yüzde 4'ü tutarında Ar-Ge yatırımı yapan, yaklaşık 450 personelinin hizmet verdiği TOFAŞ Ar-Ge Merkezi'nin yetkinlik seviyesi ve bünyesindeki laboratuvarların yüksek teknolojisiyle "Fiat'ın Dünya genelinde 3. ve Türk Otomotiv Sektörü'nde ise 1. sırada yer aldığını" ifade etti.

Ali Pandır, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye ile ortak projemiz, diğer bilgi üretimi için yapılan yatırımlarımız; Ar-Ge çalışmalarımız, firma düzeyinde teknoloji ve inovasyona yaptığımız yatırımların bir başka değerli adımını temsil etmektedir. Kulvarlarında ezber bozan TOFAŞ ve Vodafone Türkiye;nin ülkemizde bir ilk olarak ön plana çıkan inovatif işbirliğinin, örnek olacağına inanıyoruz."

Pandır, TOFAŞ'ın açık ve detaylı olarak tanımladığı isteklerine Vodafone Türkiye tarafından sunulan çözüm sayesinde, TOFAŞ'ın kendi dahili telefon altyapısını bütün fonksiyonları ile Vodafone Türkiye altyapısı üzerine taşıdığını belirterek, eskiden şirket yerleşkeleri ile sınırlı olan, farklı lokasyon, kablolama zorlukları, seyahat gereksinimi gibi konulardan ciddi şekilde olumsuz etkilenebilen iletişim sistemlerinin, bugün Vodafone Türkiye sayesinde yer bağımsız, 7x24 kesintisiz ve sorunsuz bir forma kavuştuğunu anlattı.

Proje

Proje uyarınca TOFAŞ çalışanlarına 1.330 adet yeni nesil cep telefonu tahsis edildi. 

TOFAŞ çalışanlarına toplamda 1.202 kurumsal Vodafone hattı sağlanarak Büyük Holding Tarifesine geçirildi ve en uygun fiyatlarla konuşulmaya başlandı.

Ayrıca, TOFAŞ çalışanlarının yakınlarına ait bine yakın mobil hat "Holding Çalışan ve Yakınları Tarifesi"ne geçirildi. Böylece TOFAŞ çalışanları ile yakınları arasında bir köprü oluşturularak en uygun tarife ile konuşmaları sağlandı.

Vodafone'un TOFAŞ'a özel olarak hazırladığı "Bütünleşik İletişim Çözümleri" projesinin en önemli ayağını TOFAŞ"ın kurum içinde haberleşmeyi sağlamak için kullandığı Microsoft Live Meeting servisinin GSM entegrasyonunun sağlanması oluşturdu.

TOFAŞ çalışanlarının kendi aralarında dosya paylaşabildiği, chat ve video görüşmesi yapabildiği Microsoft Live Meeting programının cep telefonuna entegrasyonu ile çalışanların, kontak listesindeki kişilerin "In a Call", "Available" gibi an itibariyle telefon uygunluklarının görüntülenebilmesi ve uygulamadan uygun olan kontakların direk aranabilmesi sağlandı.

Ayrıca projede, TOFAŞ çalışanlarına özel olarak adres defteri uygulaması yapıldı. Böylelikle kullanıcılar *2525# arayarak, şirket içerisinde (Telefon markası ve modelinden bağımsız olarak) isim ile arama, kısa numara ya da uzun numara ile arama yapabiliyor. Sorgu sonuçlarını SMS olarak kendi telefonlarına gönderebiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir