World Finance'tan Yapı Kredi'ye iki ödül

'2010 Yılı Bankacılıkta Mükemmellik Ödülleri'nde Yapı Kredi hem "Türkiye'nin En İyi Bankası", hem de "Türkiye'de En İyi Özel Bankacılık Hizmeti Veren Kurum" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, finans yayınlarından World Finance tarafından gerçekleştirilen "2010 Yılı Bankacılıkta Mükemmellik Ödülleri" değerlendirmesinde, "Türkiye'nin En İyi Bankası", Yapı Kredi Özel Bankacılık da, "Türkiye'de En İyi Özel Bankacılık Hizmeti" veren kurum seçildi.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, www.worldfinance.com'un üst düzey yöneticilerden oluşan 120 bin aktif üyenin oylarıyla seçilen Yapı Kredi, müşteri ilişkileri optimizasyonu, inovasyon kültürü ve esnekliği, rekabet ve sektör liderliği, coğrafi yaygınlığı, gelişim arzusu, ürün çeşitliliği ve sonuç veren stratejiler kriterlerine göre değerlendirildi.

Yapı Kredi Murahhas Aza ve Genel Müdürü Faik Açıkalın, banka olarak müşteri odaklı yaklaşımları ile inovasyona ve kaliteye yönelik çalışmalarının, takdir gören bir kurum olmalarını sağladığını belirterek, "Aldığımız ödüller, dünyadaki ekonomik dalgalanmalara rağmen gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmaların bir teyidi niteliğinde" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir