Yağmur geliyor

Yağışlar, Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA – Yağışlar, Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Isparta, Kırıkkale, Yozgat ve Giresun çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 
Hava sıcaklığı, Kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar ise batı bölgelerde güney ve batı, doğu bölgeler ile zamanla Trakya'da kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney ve İç Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi ve Çanakkale çevreleri ile zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek. 

Kuvvetli yağış

Yağışların Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, ulaşımda aksamalar, su baskını, ani sel, yıldırım, dolu gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini duyurdu. 

Rüzgar

Rüzgarın Güney ve İç Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi ve Çanakkale çevreleri ile zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esmesi beklenirken Meteoroloji, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir