Yangın söndürülmeye çalışılıyor

Çankırı'da et entegre tesisinde sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale çalışmaları AFAD koordinasyonunda, 100 personel, 20 araç ve bir uçakla devam ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çankırı'daki bir et entegre tesisinde çıkan yangına 100 personel, 20 araç ve bir uçakla müdahale edildiğini bildirdi. 

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Çerkeş ilçesindeki bir gıda tesisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına müdahale etmek için AFAD koordinasyonunda itfaiye, sağlık ve emniyet ekipleri sevk edilerek, çalışmalara başlandığı bilgisi verildi. 

Herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 

"Yangında, Çerkeş İtfaiyesi'nin yanı sıra Çankırı Merkez, Gerede, Eskipazar, Ilgaz, Kurşunlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden oluşan yaklaşık 20 araç, 100'e yakın personel ile müdahale çalışmaları devam etmektedir. Yangından, yaklaşık 10 bin metrekarede faaliyet gösteren beyaz et üretim tesislerinin bulunduğu yer etkilenmiştir. Yangında acilen destek sağlamak amacıyla CL 215 amfibik yangın söndürme uçağı görevlendirildi."