Yapı Kredi'den Avea'lılara özel kredi

Kredi kampanyası kapsamında, faturalı hat sahibi Avea'lılar yüzde 1 faiz oranı ve maksimum 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi alabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi'nin, Bireysel İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile Avea faturalı bireysel hat sahiplerine özel yüzde 1 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunduğu, kredi kullanan Avea hat sahiplerinin faturalarında 50 liralık indirim yapıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Avea ve Yapı Kredi işbirliği ile başlatılan ve 30 Eylül 2010 tarihine kadar geçerli olacak kredi kampanyası kapsamında, faturalı hat sahibi Avea'lıların yüzde 1 faiz oranı ve maksimum 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi alabilecekleri belirtildi.

Kampanya kapsamında ayrıca, ihtiyaç kredisini kullanan faturalı bireysel hat sahibi Avea'lıların faturalarında tek seferlik 50 liralık indirimin de yapıldığı dile getirilen açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyen Avea müşterilerinin, "Avea (boşluk) TC Kimlik Numarası" yazarak, 4454'e SMS göndererek kayıt olabildikleri kaydedildi.

Açıklamada, Avea müşterilerinin, kredi başvurusu için Yapı Kredi şubelerine Yapı Kredi'nin kredi başvurusu için talep ettiği evraklar ile son 2 aya ait Avea hattı faturalarından birini, kamu çalışanıysa kamu kimliğini ibraz etmelerinin yeterli olduğu ifade edildi.

Avea Ortaklık Yönetimi Direktörü Sertaç Şener, konuya ilişkin açıklamasında, Avea'nın her biri Türkiye'nin alanında en güçlü markaları ile yaptığı işbirlikleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarına hitap ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Müşterilerimizin konuşma ihtiyaçlarının yanı sıra diğer ihtiyaçlarına yönelik çözümler de sunuyoruz. Türkiye'nin en güçlü bankalarından Yapı Kredi ile bu doğrultuda yeni bir işbirliğine imza attık. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçları için kullanabilecekleri bireysel ihtiyaç kredisini, müşterilerimize piyasadaki muadillerine göre çok daha avantajlı olarak sunuyoruz. Türkiye'nin operatörü olma vizyonumuzla hayata geçirdiğimiz yenilikçi işbirliklerimiz ile sektörde fark yaratmaya ve müşterilerimizin taleplerine en uygun teklifleri sunmaya devam edeceğiz."

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık Pazarlama Direktörü Mehmet Cemalcılar da Bireysel İhtiyaç Kredisi'nin büyük ilgi görmesini beklediklerini vurgulayarak, "Yapı Kredi olarak, her alanda müşteri memnuniyetini ve beklentilerini karşılayacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Avea ile imza attığımız avantajlı ve düşük faizli kampanyanın Avea'lıların hayatlarını kolaylaştıracağını düşünüyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir