Yapı Kredi'den İzmir'e klavyeli ATM

Müşteriler, dekontlarda ve hesap hareketlerinde işlem açıklamasını kendileri girebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Yapı Kredi'nin, harf girişinin de yapılabildiği klavyeli ATM'leri Bornova ve Karşıyaka Şubeleri'nde hizmete sunduğu bildirildi.

Yapı Kredi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, para yatırma ve havale işlemlerinde açıklama yazmak isteyenlere kolaylık sağlayan klavyeli ATM'ler sayesinde, Yapı Kredi müşterileri, dekontlarda ve hesap hareketlerinde işlem açıklamasını kendileri girebilecek.

Ayrıca bu ATM'lerden Motorlu Taşıtlar Vergisi öderken plakaya ait harfler yazılarak ödeme işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, Yapı Kredi'nin "Hizmette Sınır Yoktur" anlayışı doğrultusunda müşterilerinin bankacılık işlemlerini daha rahat ve hızlı bir biçimde gerçekleştirebilmeleri için çalıştıklarını, bu doğrultuda Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Klavyeli ATM uygulamasını hayata geçirdiklerini belirtti.

Doğan, şu bilgileri verdi:

"Yapı Kredi olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek kendilerine en uygun çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Klavyeli ATM de bu çalışmaların bir ürünü. Önümüzdeki dönemde müşterilerimizin e-posta adreslerini klavyeli ATM'lerden güncellemelerini sağlayacağız. Buna benzer harf girişi gerektiren ürün ile hizmetleri de klavyeli ATM'lerden sunarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve şube yoğunluğunu azaltmaya devam edeceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir