Yaprak Süt hisseleri borsada

Yaprak Süt'ün halka arz edilmiş olan 1 milyon 850 bin lira nominal değerli hisse senetleri İMKB'de işlem görmeye başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 İSTANBUL - Yaprak Süt ve Besi Çiftlikleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz edilmiş olan 1 milyon 850 bin lira nominal değerli hisse senetleri "YAPRK.E" kodu ile 6 lira baz fiyattan İMKB İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmeye başladı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın (İMKB) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan yeni açılan pazar duyurusunda, Yaprak Süt'ün sermayesi 7 milyon 100 bin lira, halka açıklık oranı yüzde 26,06, baz fiyat: 6 lira, fiyat marjı 5,40-6,60 lira aralığı olarak yer aldı.

Hisse senetlerinin işlem sırasına gönderilen emirlerde maksimum lot miktarı 2 bin 500 adet olarak uygulanırken, şirket hisselerinin İMKB'de işlem görmesini takip eden 180 gün içerisinde, şirketin bedelli sermaye artırımı yoluyla, şirket ortakları Erol Göker ve Şebnem Göker'in ise sahip oldukları hisselerin satışı yoluyla, dolaşımdaki hisse sayısını arttırmayacaklarını taahhüt ettikleri duyurulmuştu.

Seansın ilk yarım saati tamamlanırken Yaprak Süt hisseleri 5,74-6,14 fiyat aralığında işlem görüyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir