Yaralı memuru ziyaret etti

Erdoğan, Kastamonu'daki saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA  - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Hastanesi'nde tedavisi devam eden polis memuru Metin Kuş'u ziyaret ederek doktorlarından sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Erdoğan "Seçim öncesi tabi böyle bir demokratik olmayan yollara bu terör örgütünün tevessül edeceğini zaten biliyorduk. Buna yönelik olarak belli tedbirler alınıyor ama bu tedbirler de sınırlı. Sınırsız bir tedbir söz konusu değil. Bir yere kadar alabiliyorsunuz. Böyle bir durum da söz konusu" diye konuştu. Erdoğan terör örgütünün özellikle kendi partilerini hedef aldığını da belirterek şunları söyledi:

"Özellikle partimize karşı şu anda bölücü terör örgütünün takındığı tavırlar ortada. Her yerde parti teşkilatlarımıza molotof kokteylleri ile saldırılar yapılıyor. Ama biz bundan asla yılmayacağız. Bu bizim demokrasi mücadelemizde, ülkemize vatanımıza hizmet mücadelemizde, insanımıza hizmet mücadelemizdeki azmimizi daha da güçlendirmektedir. Bu yola çıkarken böyle çıktığımızı da zaten meydanlarda ifade ettim.

Bundan sonra da aynı şekilde kararlılıkla buna devam edeceğiz. Bundan herhangi bir bunlar kendi lehlerinde bir umuda kapılmasınlar. Ben milletimden özellikle şunu ısrarla istiyorum. Meydanları biz bu teröristlere çetelere bırakmamalıyız. Bu ortak kararlılığımızla olur. Bu kararlılığımızı birlikte göstereceğiz.Vatan toprakları boş değil, meydan boş değil. Bunu onlar da görecekler. Ve yola da bu şekilde devam edeceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir