Yeni Astra'ya Avrupa'dan 100 bin sipariş

Siparişteki artış ile yılın ikinci çeyreğinde Opel'in Polonya-Gliwice'deki üretim tesislerine üçüncü bir vardiya eklenecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Aralık ayında piyasaya sürülen yeni jenerasyon beş kapılı Astra'nın, Avrupa genelinde 100 bini aşkın sipariş aldığı bildirildi.

Opel açıklamasına göre, bu artış yılın ikinci çeyreğinde Opel'in Polonya-Gliwice'deki üretim tesislerine üçüncü bir vardiyanın ekleneceği anlamına geliyor.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, yenilikçi teknolojiyi uygun fiyatlarla sunma konusundaki güçlerinin tüketici tarafından oldukça olumlu karşılandığını kaydetti.

Keklik, "Ve bu, ileri teknolojiyi dikkati çeken tasarım ve kaliteli üretim anlayışı ile başarılı şekilde harmanladığımızın kanıtıdır" dedi.

Yeni Opel Astra için ilk yılki satış tahmini 180 bin sipariş olarak açıklanmıştı.

Açıklamada, "Sadece Almanya'da 2010 yılının ilk iki aylık sipariş oranı geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 38 artmıştır. Bu sayılar ile Opel Astra, Almanya kompakt sınıfında ikinci sırada yer almaktadır" denildi.

Şu anda beş-kapılı hatchback olarak pazarlarda satılan Yeni Astra'nın station wagon versiyonu yakında model seçenekleri arasına katılacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir