Yeni Fiat Doblo 6 ayda 10 bin sattı

Fiat Doblo'nun yeni nesli, Türkiye'de satışa sunulmasından 6 ay sonra 10 bin adet satış sınırını geçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yeni Fiat Doblo, 6 ayda 10 bin adetlik satış sınırını geçti.

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Bursa fabrikasında üretilen ve geçtiğimiz dönem 1 milyonuncusu törenle banttan indirilen Fiat Doblo'nun yeni nesli, Türkiye'de satışa sunulmasından 6 ay sonra 10 bin adet satış sınırını geçti.

Hem Cargo hem de Combi karoser seçeneklerine sahip olarak Fiat bayilerinde ilgi gören Yeni Fiat Doblo Cargo 25 bin 400 liradan, yeni Fiat Doblo Combi ise 26 bin 400 liradan başlayan peşin indirimli anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yeni Fiat Doblo 1.4 litre 95 HP benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP'lik 3 farklı Multijet motorla dikkati çekiyor.

Fiat Marka Direktörü Okan Baş, konuyla ilgili "Yeni Fiat Doblo, sınıfında şimdiye kadar hiçbir rakibinin sunamadığı konforu, teknolojik yenilikleri ve zengin ürün yapısını sunacak biçimde hazırlandı. Lansmanın hemen ardından geçen ilk 6 ayda 10 bin adeti aşan bir satış başarısına ulaşan Yeni Fiat Doblo, Türkiye;de ticaretle uğraşan geniş ailelerin ve firmaların güvenini kısa sürede kazandı. Yeni Fiat Doblo'nun 2010 yılına damgasını vuracağına inancımız tamdır" değerlendirmesini yaptı.

Bu konularda ilginizi çekebilir