Yeniden yargılanma 'olaylı' başladı

Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanacağı dava öncesi açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarıyla polis arasında arbede çıktı. Adliye önünde ise bazı taraftarlar birbirine girdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şike davasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yeniden başlandı. Çağlayan Adliyesi’ndeki davada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici İlhan Ekşioğlu’nun yanı sıra Olgun Peker, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi, Selim Kımıl hakim karşısına çıkıyor. Trabzonspor Kulübü ise davaya müdahil olarak katılıyor.

Saat 13.30'da başlayan duruşma için olağanüstü güvenlik tedbirleri uygulayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü 'özel tim'i görevlendirdi.

Polis, Trabzonspor taraftarına müdahale etti

ddd-003.jpg

Bu arada Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önüne gelmek isteyen Trabzonspor taraftarına polis müdahale etti. Metrobüs durağının bulunduğu bölümde önlem alan polis ile açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarları arasında arbede çıktı. Arbede sırasında gözaltına alınanlar oldu. Bu arada adliye önünde ise birkaç Fenerbahçeli ile Trabzonspor taraftarı arasında kavga çıktı. Kavga edenleri araya girenler ayırdı.

Bu konularda ilginizi çekebilir