Yıldırım: Terör örgütleri Türkiye'den ve Mehmetçik'ten korksun

Başbakan Yıldırım, "Terör örgütleri, korkun Türkiye'den, korkun Mehmetçik'ten. Bu ülkenin, bu milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini asla bozamayacaksınız. Destekçilerinizi de unutmadık, gereken hesabı günü geldiğinde soracağız." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Manisa 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi alanda bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Türkiye'nin, teröre karşı gerçek mücadele yapan tek ülke olduğuna işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"PKK'sı, DEAŞ'ı, PYD'si, YPG'si, bilumum terör örgütleri, korkun Türkiye'den, korkun Mehmetçik'ten. Bu ülkenin, bu milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini asla bozamayacaksınız. Sizlerin o hain planlarınızın arkasındaki o destekçilerinizi de unutmadık, onlara da gereken hesabı günü geldiğinde soracağız."
Yıldırım konuşmanın devamında, "28 Şubat'ı yapanlar hesabını veriyor, verecek dedik. Bundan rahatsız olanlar olmuş. Tabii ki rahatsız olacaksınız. Yaptıklarınızın yanınıza kar mı kalacağını zannediyorsunuz. Yağma yok Türkiye hukuk devleti, güçlü iktidar var, AK Parti iktidarı var, hukuk devletinde hukuksuz iş yapanlar, darbe yapmaya kalkışanlar hesabını mutlaka verecek. Hiç başka yolu yok. Kalkmış diyorlar ki efendim 'Başbakan açıklama yaparak yargıyı baskı altına alıyor'. Hiçbir yargıcımız baskılara, telkinlere kulak asmaz, bizim hakimlerimiz kalemleriyle, kararlarıyla, delilleriyle, kanunlarla konuşur. Onun için bizim yargıçlarımıza böyle suçlamalar yapmak ancak ve ancak bu haksızlığı, hukuksuzluğu, darbeyi yapanların marifetlerinin ortaya çıkmasının verdiği bir paniktir, korkudur, telaştır. Korkunun ecele faydası yoktur." dedi.
Bu konularda ilginizi çekebilir