Yönetim Bilimleri, Avrupa'nın en iyilerinden

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi, Financial Times tarafından hazırlanan ve Avrupa'nın en iyi işletme okullarını değerlendiren listede Executive MBA Programları kategorisinde 42., fakülte kategorisinde de 77. sırada yer alarak uluslararası platformdaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
 
Financial Times tarafından her yıl, mezunlarının kariyer potansiyeli, performans ve maaş artışı, öğretim üyelerinin uluslararası profili ve araştırma performansı, kadın öğrenci oranı, yabancı öğrenci oranı gibi farklı kriterlerde değerlendirilen programlar arasında yerini alan Sabancı Executive MBA programı katılımcılarına her yıl farklı uluslararası başarılarla değer katmaya devam ediyor.

nakiyeboyacigiller.jpg

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi'nin Financial Times listelerinde yer almasını değerlendiren Dekan Nakiye Boyacıgiller "Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi olarak, genç bir okul olmamıza rağmen, uluslararası platformda önemli başarılara imza attık. Dünyanın en prestijli akreditasyonlarından, AACSB akreditasyonunu alarak eğitim kalitemizi kanıtladık. Dünyanın önde gelen yönetim bilimleri okullarından MIT Sloan School of Management ile yaptığımız işbirliği anlaşması ile bölgedeki tek stratejik ortağı olduk. Son olarak, bu yıl ilk defa Financial Times Avrupa listelerinde hem Fakülte, hem de Executive MBA programımızla yer aldık. Bizim gibi genç bir fakültenin bu kadar kısa sürede tüm bu uluslararası başarılara ek olarak dünyanın köklü yönetim bilimleri okulları ile aynı listede yer alması büyük bir onur" dedi.
 
Dekan Boyacıgiller bu yıldan itibaren yeni bir Uluslararası Executive MBA Konsorsiyumuna katılarak, Sabancı Executive MBA öğrencilerine yeni bir uluslararası eğitim gezisi seçeneği daha sunacaklarının müjdesini de verdi.