Zehir tacirlerine büyük darbe

Diyarbakır'da 4 ton 20 kilogramı toz, 4 ton 130 kilogramı da kubar olmak üzere toplam 8 ton 150 kilo esrar ele geçirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da, güvenlik birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 4 ton 20 kilogramı toz, 4 ton 130 kilogramı da kubar olmak üzere toplam 8 ton 150 kilo esrar ele geçirildiği bildirildi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, ele geçirilen esrarla ilgili İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Erdem ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile Valilik'te basın toplantısı düzenledi.

Hazro ilçesinin kuzeyi ile Lice ilçesinin güneyinde uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyon düzenlendiğini ifade eden Toprak, istihbaratların değerlendirilmesiyle operasyon yapıldığını ve uyuşturucuların saklandığı ve gizlendiği 36 yerde ele geçirildiğini söyledi.

Vali Toprak, uyuşturucunun bugüne kadar Diyarbakır'da ele geçirilen en yüksek miktar olduğunu vurgulayarak, operasyonda 4 ton 20 kilogramı toz, 4 ton 130 kilogramı da kubar olmak üzere toplam 8 ton 150 kilogram esrar ele geçirildiğini, faillerin yakalanmasına ilişkin çalışmaların sürdürdüğünü belirtti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir