Alman firma Angola için buğday unu satın alacak

Almanya’dan irtibata geçen bir firma Angola’ya teslim edilmek üzere 1000 ton miktarda Tip 650 buğday unu için fiyat teklifi talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Almanya’dan irtibata geçen bir firma Angola’ya teslim edilmek üzere 1000 ton miktarda Tip 650 buğday unu için fiyat teklifi talep etmektedir.

Özellikle yüksek katma değerli ürünlere odaklanan Almanya, düşük ücret politikası izleyen ülkelerden kaynaklanan rekabetten İtalya ve İspanya gibi diğer Avrupa ülkelerine kıyasla daha az etkilenmektedir.

Almanya’da ihracatın yarıdan fazlasını sermaye malları oluşturmaktadır. İhracatta en büyük payı ulaşım araçları ve bunların parçaları ve ilaçlar almaktadır. Bu ürünleri ilaç ihracatı izlemektedir. İthalatta önemli mal grupları makineler, ulaşım araçları ve bunların parçaları, petrol-doğalgaz ve ürünleri ve ilaçlardır.

Önceki yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da Almanya’nın dış ticaretinde diğer AB ülkeleri, ABD ve Çin’in ön plana çıktığı görülmektedir. Ülkenin ihracatında en önde gelen ticaret partneri ABD iken ithalatında da Çin birinci sırada yer almaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We need wheat flour type 650,
Pls Check it below,and offer best price quantity: 1000 mts Wheat flour T650:
Specifications; Moisture:14%max Ash:0,65%max Protein:11%min Gluten:26-27%min Water Absorption:58-62% Granularity:Should pass 100% through 180 micron sieve.
Packing: 50 kg PP BAGS
please offer best price CIF Luanda port, Angola
Payment: Irrovocable L/C 100% at sight . inspection: SGS at
Loading port at sellers expense.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339267_wheat-flour-import-to-germany

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir