Hindistan, Türkiye’den seccade ve kilim talep ediyor

Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter’a ithalat ilanı bırakan Hintli bir firma, Türk üreticilerden seccade ve kilim satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye ile Hindistan tarihi ilişkileri kadar, benzer ekonomik vizyona da sahip iki ülkedir. Pek çok büyük uluslararası firmalar da Hindistan’ı önemli pazarlar arasında görmüştür. Hindistan’ın Türkiye ile arasındaki ekonomik iş birliğinin derinleştirilip, çeşitlendirilmesine ihtiyaç duyulduğu bu zamanlarda ise Hindistan’dan Türkiye’ye bir ithalat talebi geldi.

Bu kapsamda Hindistan’da çeşitli ürünlerin tedariki konusunda hizmet veren bir firma dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’a bir ithalat ilanı bıraktı. Firma yayınladığı ilanla Türk üreticilerden seccade ve kilim satın alacağını belirtti.

Hindistan’dan yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek  üyelik başvurusu yapabilir.

Forie Databank ile Hindistan pazarına yelken açın

Türk üreticileri ve ihracat firmaları için Hindistan pazarına ulaşmanın artık yeni bir yolu var: "Forie Databank." Bu platform, Hindistan'daki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor.

Hindistan'da ticaret yapmayı planlıyorsanız veya mevcut faaliyetlerinizi genişletmeyi düşünüyorsanız, "Forie Databank" sizin için bir hazine niteliğinde. Hindistan'da faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında ayrıntılı bilgilere buradan  kolayca erişebilirsiniz.