İç giyim ihracatında yeni kapı: Estonya, Türk üreticiler arıyor!

Estonya’dan, B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a ithalat ilanı bırakan bir firma, Türkiye’den iç çamaşırı satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter, dünya çapında ticaret yapmak isteyen firmalara milyonlarca dolarlık ihracat fırsatları sunuyor. Her gün güncellenen ilanları takip ederek fırsatları değerlendiren Türk üretici ve ihracatçı firmalar ise global pazarlarda yer alma fırsatını yakalıyor.

Buna göre üreticilerin ve ihracatçıların standartlarını yükseltmeyi ve yüzlerini güldürmeyi hedefleyen TurkishExporter, bugün Estonya’dan gelen bir ithalat ilanını yayınladı. Bu kapsamda Estonya’da faaliyet gösteren ithalatçı firma, kullanıcılarına verimli bir e-ihracat deneyimi sunan TurkishExporter’a bir satın alma talebi bıraktı. Firma yayınladığı taleple Türk üreticilerden iç çamaşırı satın alacağını belirtti. 

Estonyalı ithalatçı ile iletişim kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilecekken, İlk kez platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Tek tıkla iç giyim üreticileri için ithalatçı listeleri

Türkiye'de hazır giyim üretimi ve ihracatıyla uğraşan bir şirket olarak, ürünlerinizin ihracatını artırmak veya yeni iş ortakları bulmak için “Forie DataBank”ı ziyaret etmelisiniz.

Bu kaynak, binlerce hazır giyim ithalatçısı firmayı içermekte olup, ülke ve sektöre göre kategorize edildi. Hazır giyim sektöründe iç giyim ihracatı yapıyor ve iç giyim ithalatçısı firmalara ulaşmak istiyorsanız, en kolay ve hazır müşteri listeleri şimdi Forie Databank’ta.