İhracat fırsatı: Gürcistan’a pancar şekeri Türkiye’den gönderilecek!

Organik tarım alanında çeşitli hizmetler veren Gürcistanlı bir firma, Türkiye’den pancar şekeri satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Organik hammaddelerin kalitesinin kontrol edilmesi, işlenmesi ve organik standartlara uygun hale getirilmesi konusunda Gürcistan’da faaliyet gösteren ithalatçı firma, şirketlerin global ölçekte ticaret yapmalarına olanak sağlayan Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter’a bir talep bıraktı. Firma yayınladığı ilanla Türk gıda üreticilerinden pancar şekeri satın alacağını belirtti.

Gürcistan’dan yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Gürcistan pazarına kolay ulaşım imkanı!

Türk üreticileri ve ihracat firmaları için Gürcistan pazarına ulaşmanın artık yeni bir yolu var: "Forie Databank." Bu platform, Gürcistan'daki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor.

Gürcistan'da ticaret yapmayı planlıyorsanız veya mevcut faaliyetlerinizi genişletmeyi düşünüyorsanız, "Forie Databank" sizin için bir hazine niteliğinde. Gürcistan'da faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında ayrıntılı bilgilere buradan kolayca erişebilirsiniz.