İhracat fırsatı: Türkiye’nin kaliteli ‘fındıkları’ BAE’ye yolcu!

Her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan TurkishExporter’a bugün Birleşik Arap Emirlikleri’nden bir firma ilan bırakarak, Türkiye’den fındık satın alacağını duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kullanıcılarına sunduğu en yeni özellikleriyle sınırları aşan ve onlara her zaman daha verimli, pratik bir ithalat ve ihracat fırsatı sunan TurkishExporter, bugün Türkiye’deki kuruyemiş üreticileri için bir ihracat kapısı araladı.

Bu kapsamda Birleşik Arap Emirlikleri’nde çeşitli hizmetler veren ithalatçı bir firma, B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’da yayınladığı ilanla Türkiye’den fındık tedarik edeceğini belirtti.

BAE’den yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

BAE pazarına giriş bileti

BAE pazarına ihracat yapmak isteyen Türk üreticileri ve ihracat şirketleri için yeni ticari istihbarat kaynağı olan Forie hizmete girdi.

“Forie Databank” adıyla yayın yapan bu kaynak, bir ihracat adres bankası niteliğinde. Sektör fark etmeksizin BAE’de yer alan ithalatçılar, toptancılar veya mağaza şirketlerine buradan ulaşabilirsiniz.