İngiliz firma fason tayt ürettirmek istiyor

İngiliz müşteri kendi tasarımlarına göre tayt ürettirmek istediğini, ilgilenen firmalara tasarladığı ürün resimleri göndereceğini belirtmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’den iletişime geçen bir müşteri kendi tasarımlarına göre tayt ürettirmek istediğini, ilgilenen firmalara ürün resimleri göndereceğini bildirdi.

İngiltere ekonomisi özellikle 2014 yılı ortalarından itibaren petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle iyileşme sürecine girmiş olsa da halen orta vadede gelişimi açısından ihtiyatlı bir yaklaşım gerektirmektedir. Ülke ekonomisindeki yapısal sorunların devam ettiği görülmektedir.

İngiltere’de son yıllardaki temel ekonomi politikaları bütçe açığını azaltmak üzere hazırlanan mali sıkılaştırma programlarına dayanmaktadır. Diğer taraftan hükümet kamu politikaları alanında da baskı ile karşılaşmaktadır. Bunlardan bir tanesi verimlilik oranında yaşanan gerilemedir. Hükümet verimlilik alanında sıkıntı olduğunu kabul etmekte fakat gelişimi için gerekli önlemleri henüz almamıştır.

İngiltere’ye ihracatta, genel olarak tekstil ve hazır giyim ürünleri, elektrikli ve elektriksiz makineler, motorlu araçlar ve parçaları, demir çelik ürünleri ihracattaki önemli madde gruplarını oluşturmaktadır.

İngiltere’den iletişime geçen bir müşteri kendi tasarımlarına göre tayt ürettirmek istediğini, ilgilenen firmalara ürün resimleri göndereceğini deklare etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am looking to design some tights (hoisery) with mixed materials, although most of the tights would be of silk/nylon as a normal pair of tights.
The other material would appear on the foot only.
I need to get some samples made and was wondering whether you accept new design orders, and costs/times involved.
I would welcome a conversation on this.
Please feel free to contact me or provide me with a contact to discuss.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337243_tights-hoisery-import-inquiry-from-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir