İngiltere lüks kalite tekstil etiketleri almak istiyor

İngiltere'de erkek lüks giyim üreticisi firma, ürünlerinde kullanılmak üzere etiket çeşitleri satın almak istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere'den irtibata geçen bir erkek lüks hazır giyim üreticisi firma, ürünlerinde kullanılmak üzere etiket satın almak istediklerini ve Aralık ayının ortalarında ilk sevkiyatının yapılmasını talep ettiklerini beyanla ilgilenen tedarikçilerden fiyat teklifleri talep etti.

Geçmişte imalat sanayi firmaları tarafından, kendi çalışanları kullanılarak yürütülen pek çok yan sanayi faaliyeti bugün artık hizmetler sektörü içinde sınıflandırılmaktadır. Bu durum aynı zamanda tekstil gibi geleneksel bazı sanayi sektörlerinin, maliyetlerin düşük olduğu ülkelerden gelen ithal ürünlerle rekabet edemeyerek küçüldüğünün göstergesi olarak da kabul edilmektedir. Diğer taraftan kişiler refah düzeylerinin artışına bağlı olarak gelirlerinin daha büyük kısmını hizmetlere harcamaya başlamışlardır.

İngiltere'ye ihracatta, genel olarak tekstil ve hazır giyim ürünleri, elektrikli ve elektriksiz makineler, motorlu araçlar ve parçaları, demir çelik ürünleri ihracattaki önemli madde gruplarını oluşturmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi,
I am enquiring about having some labels produced for a luxury mens clothing line.
We have been around for one season and will be shipping our first orders for s17 in mid December of this year.
We are looking to for a labels and tags solution regarding:
woven labelscare labelshanging tags
I would love to be able to discuss our teams needs more in-depth, minimums, and anything else.
If we can perhaps arrange a phone call that would be great.
Thank you
Haider

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337879_labels-for-luxury-mens-clothing-request-from-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir