İş kıyafeti üreticileri! ABD’ye ihracat kapısı aralandı

ABD’den B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a ithalat talebi bırakan bir firma, Türkiye’den inşaat işçisi kıyafetleri satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk üreticiler ve ihracat şirketleri için global pazarlara yönelik fırsatlar yayınlayan, üreticilerin ve ihracatçıların standartlarını yükseltmeyi ve yüzlerini güldürmeyi hedefleyen TurkishExporter, bugün dünyanın en büyük ithalatçı ülkesi ABD’den gelen bir ithalat ilanını kullanıcılarına sundu.

Bu kapsamda ABD’de dış cephe restorasyonu için yönetim ve planlama hizmetleri sunan bir firma dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da yayınladığı ilanla Türkiye’den inşaat işçisi kıyafetleri satın alacağını belirtti.

ABD’den yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Hazır giyim üreticileri için ithalatçı listeleri

Türkiye'de hazır giyim üretimi ve ihracatıyla uğraşan bir şirket olarak, ürünlerinizin ihracatını artırmak veya yeni iş ortakları bulmak için “Forie DataBank”ı ziyaret etmelisiniz.

Bu kaynak binlerce hazır giyim ithalatçısı firmayı içermekte olup, ülke ve sektöre göre kategorize edildi. Hazır giyim sektöründe iş elbiseleri, üniforma, önlük gibi ürünlerin ihracatını yapıyor ve iş elbiseleri ithalatçısı firmalara ulaşmak istiyorsanız, en kolay ve hazır müşteri listeleri şimdi Forie Databank’ta.