İspanya, Türkiye’den ‘plastik tepsi’ üreticisi arıyor!

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren İspanyol bir firma, B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a bıraktığı ilanla Türkiye’den plastik tepsi satın alacağını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’ye yatırım yapan başlıca AB üyesi ülkelerinden biri olan İspanya, her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan TurkishExporter’a bir ithalat talebi bıraktı. Buna göre, İspanya’da kağıt ve yeniden kullanılabilir ambalajların üretimini yapan bir firma yayınladığı ilanla Türkiye’den plastik tepsi ithal edeceğini belirtti.

İspanyol firma ile iletişim kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri bu ilan üzerinden ithalatçı firmaya doğrudan teklif sunabilir, İlk kez platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

İspanya pazarına kolay giriş bileti

Türk üreticileri ve ihracat firmaları için İspanya pazarına ulaşmanın artık yeni bir yolu var: "Forie Databank." Bu platform, İspanya’daki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor.

İspanya’da faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında ayrıntılı bilgilere buradan kolayca erişim sağlayabilirsiniz. İspanya’da ticaret yapmayı planlıyor veya mevcut faaliyetlerinizi genişletmeyi düşünüyorsanız, "Forie Databank" sizin için bir hazine niteliğinde.