İsveç, bayan iç giyim ürünleri istiyor

İsveçli müşteri dantelli iç giyim ürünleri ithalatı yapmak istediğini, bu konuda kaliteden taviz vermeden üretim yapan firmalarla uzun dönemli çalışma planladığını beyanla ilgilenen firmalardan sunum talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsveç’ten iletişime geçen bir müşteri dantelli iç giyim ürünleri ithalatı yapmak istediğini, bu konuda kaliteden taviz vermeden üretim yapan firmalarla uzun dönemli çalışma planladığını beyanla ilgilenen firmalardan sunum talep etmektedir.

İsveç, 9,7 milyon toplam nüfusu ve nüfus yoğunluğu bakımından küçük ülkeler arasında yer almaktadır. Yüksek oranda dışa açıklık, oldukça gelişmiş bir iş dünyası ile özellikle hizmet sektörlerinde kamu kesiminin payının güçlü varlığı, günümüzde İsveç ekonomisinin öne çıkan niteliklerini oluşturmaktadır.

İhracat odaklı bir ekonomiye sahip olan İsveç’te hem iç hem de dış talebin artması ile 2010 yılından itibaren İsveç ekonomisi hızlı bir toparlanma sürecine girmiştir. İsveç ekonomisi 2014 yılında % 2,6 oranında, 2015 yılında ise % 3,8 oranında reel olarak büyümüştür.

Zor ve talepkar bir pazar olarak değerlendirilen İsveç’te, gelir durumu ve eğitim seviyesinin yüksek olmasına bağlı olarak tüketicilerin muhakeme gücü oldukça fazladır. İsveçli tüketiciler bir ürünün kalitesine, tasarımına, ambalajına, çevreye duyarlı olarak üretilip üretilmediğine, en çok da uygun fiyatta satılıp satılmadığına oldukça önem vermektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello
my name is Faye and i’m writing from Sweden.
I’m looking for a very good manifacture to import underwear from - in detail; lace thongs.
I want to ship these underwear to Sweden and was wondering if this is something your manufacture has a speciality in?
1. How many different type of lace do you have?
2. Do you have existing models? or can I send you my model and you can make a cloned one? Do you rather want drawings than me sending the orginial model?
3. Will you send me samples?
4. How can I choose between the different qualities? I want them to be in lace with a very good quality
5. Can I put my own logo on it? Please let me know if we can set up a skype call.
Thanks you,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339010_lace-panties-import-request-from-sweden

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir