Kuru kayısımıza Güney Afrika’dan talep var

Güney Afrika’dan bir firma 20’lik konteyner bazında toptan bulk kuru kayısı satın almak istediklerini belirterek fiyat teklifi talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Afrika’dan bir firma 20’lik konteyner bazında toptan bulk kuru kayısı satın almak istediklerini belirterek fiyat teklifi talep etti.

Türkiye'nin Güney Afrika Cumhuriyeti'ne ihracatında başlıca ürünler endüstriyel ve petrol yağları, otomobiller ile oto yedek parçalardır.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin yaklaşık % 15’lik kısmını oluşturan ve daha çok beyazlardan meydana gelen bir kitle yüksek bir gelir düzeyi ile refah içerisinde yaşamaktadır. Tüketim mallarının ve özellikle lüks tüketim mallarının büyük kısmı bu gruba giren tüketiciler tarafından satın alınmaktadır. Nüfusun en az yarısı yoksulluk sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Güney Afrika Cumhuriyeti’ne konteynırla mal gönderilecek olduğunda ücretler 20 ft konteynır için 5.000 ABD $ civarındadır. Mersin limanından kalkan gemiler Süveyş kanalını geçerek Afrika sahilleri boyunca stop-by veya doğrudan GAC’a ulaşmaktadır. İlk önemli varış limanı Durban olup ardından Port Elizabet ve CapeTown’a ulaşımları sürebilmektedir. Ayrıca Türkiye’den taşıma süresi de takriben 30 - 45 gün arasındadır.

Güney Afrika’dan bir firma 20’lik konteyner bazında toptan bulk kuru kayısı satın almak istediklerini belirterek fiyat teklifi talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We wish to purchase 6 meter container (20 ft) per month of 12.5 kg boxes Grade No 4 2000ppm SO2

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336630_dried-apricots-purchase-request-rfq-from-south-africa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir