Suudi Arabistan' dan deniz ekipmanları ithal talebi

Suudi Arabistanlı firma, Türkiye'den toptan bazda deniz ekipmanları satın almak istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan ile Türkiye arasında dış ticaret hacmi 5,3 milyar dolardır. Türkiye’den S.Arabistan pazarına 3 milyar dolarlık ihracat ve bu pazardan 2,3 milyar dolarlık ithalat gerçekleşmiştir.

Suudi Arabistan pazarına ihracatımızda önemli ürünler arasında dokunmuş halılar, yer kaplamaları, petrol yağları, elektrikli transformatörler, demir çelik çubuklar, yontulmaya ve inşaata elverişli taşlar, mobilyalar, demir ve alaşımsız çelikten profil, kadın takım elbiseler başta gelmektedir.

Türkiye Suudi Arabistan’ın en çok ithalat yaptığı ülkeler sıralamasında 2006 yılında 19. sırada iken 2015 yılında 14. sıraya yükselmiştir.

Suudi Arabistanlı firma, Türkiye'den toptan bazda deniz ekipmanları satın almak istemektedir. İhracatçı firmalara iletişime geçmek isteyen firmayla aşağıdaki linkten iletişim kurabilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327008_marine-equipments-barrier-floats-required-from-saudi-arabia?page=2

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir