Ankaralı sanayiciler ortak noktada buluştu

Ankara odaları sorunlarını Ticaret ve Sanayi Şurası’na ortak sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Ankara Ticaret Borsası’nda bir araya gelen Ankara’daki 9 oda ve borsa başkanı, 8 Nisan’da TOBB’da yapılacak olan 8. Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulacak olan görüş ve önerileri birlikte belirleme kararı aldı. 

Toplantıda oda ve borsa başkanları tarafından gündeme getirilmesi kararlaştırılan 5 ana konu tespit edilerek, bu konular üzerinde çalışma yapılması kararlaştırıldı. 8 Nisan’da yapılacak toplantıda, daha önce kamuoyuna yansıyan yüksek teknolojili üretim, jeotermal kaynakların değerlendirilmesi, ihracatın artırılması, lisanslı depoculuk gibi konularda hazırlanacak rapor Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci tarafından sunulacak.

Toplantıya, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sarıkaya, Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, Haymana Ticaret Odası Başkanı Ercan Özkan, Haymana Ticaret Borsası Başkanı Servet Özer ile Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli Demir katıldı.