TÜGİAD girişimcileri bir araya getirecek

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirecek G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi, 7-9 Eylül'de İstanbul'da düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirecek G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi (YEA), dünyada ve Türkiye'de girişimcilik konusuna liderlik eden isimleri bir araya getirecek. 

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) açıklamasına göre, 7-9 Eylül'de İstanbul'da düzenlenecek zirveye TÜGİAD Başkanı ve G20 YEA Türkiye Başkanı Rahmi Çuhacı ev sahipliği yapacak.  

Zirveye TOBB Başkanı ve B20 Dönem Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra  Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Muhtar Kent, Philip MorrisSA Genel Müdürü Enrique Jimenez, Avrupa'daki binlerce girişimciyi temsil eden JEUNE'un Başkanı Patrik Kovacs ve JCI 2015 Dünya Başkanı İsmail Haznedar konuşmacı olarak katılacak. 

Dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Türkiye'de girişimcilik ekosisteminin öncüleri de etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak. 

Zirve, Türkiye'nin bu yılki G20-B20 Dönem Başkanlığı kapsamında Türkiye'yi genç girişimcilik konusunda uluslararası ortamda temsil eden TÜGİAD ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. 

Açıklamada yer verilen bilgilere göre, 20'nin üzerinde oturumda, 50'den fazla konuşmacının yer alacağı zirvede Avrupa Komisyonu Girişimcilik Birimi Başkanı Michel Catinat gibi girişimcilik ekosisteminin tanıdığı isimlerin yanı sıra, Girişimcilik Vakfı Başkanı Sina Afra, Yemeksepeti.com Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın, Gittigidiyor.com'un kurucuları Aydonat Atasever, Burak Divanlioglu, Tolga Kabatas, Serkan Borancili, Cenk Angin, BiTaksi Kurucu ve CEO'su Nazım Salur, Inventram Genel Müdürü Cem Soysal ve İstanbul Social Enterprise Genel Müdürü Hakan Elbir de konuşmacı olacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir