'Yenilmezler' takımı yeniden bir arada

Iron Man, Kaptan Amerika, Thor, Hulk, Black Widow ve Hawkeye’yi buluşturan “Yenilmezler: Ultron Çağı” bugün vizyonda...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Marvel Stüdyoları’nın süper kahramanları bir araya getirdiği filmin devamı niteliğindeki “Yenilmezler: Ultron Çağı” (Avengers: Age of Ultron) bugün vizyona giriyor. Joss Whedon’ın yazıp yönettiği filmde bir yıldızlar kadrosu rol alıyor. 

“Yenilmezler: Ultron Çağı”nda Tony Stark uyku halinde olan bir barış programını başlatmayı deneyince, işler ters gidiyor ve “Yeryüzünün En Güçlü Kahramanları”; Iron Man, Kaptan Amerika, Thor, Hulk, Black Widow ve Hawkeye, gezegenin kaderini dengede tutabilmek için zorlu bir teste tabii tutuluyorlar. Hain Ultron yaklaşırken, onun korkunç planlarını durdurmak Yenilmezler ekibine düşüyor. 

Filmde, Iron Man olarak geri dönen Robert Downey Jr., Kaptan Amerika rolünde Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth ve Hulk rolünde Mark Ruffalo yer alıyor. Black Widow’u Scarlett Johansson ve Hawkeye’ı Jeremy Renner canlandırırken, Samuel L. Jackson, Nick Fury karakteriyle ve Cobie Smulders ise Ajan Maria Hill olarak filmde yer alıyor. 

Kötü adama karşı 

Yenilmezler ekibi, Ultron rolündeki, insanoğlunun soyunu tüketmek isteyen korkunç teknolojik ve kararlı bir kötü adam olan James Spader’ı alt etmek için tekrar bir araya gelmek zorunda. Film devam ederken, iki adet gizemli ve güçlü yeni karakter de karşımıza çıkıyor: Elizabeth Olsen’ın canlandırdığı Wanda Maximoff ve Aaron Taylor-Johnson’ın canlandırdığı Pietro Maximoff . Paul Bettany de Vision olunca, ekibimiz eski bir dostla, yeni bir formda karşılaşmış oluyorlar. Joss Whedon tarafından yazılan ve yönetilen filmin yapımcılığını Kevin Feige üstleniyor. 

“Yenilmezler: Ultron Çağı” popüler bir Marvel çizgi roman serisi olan ve ilk kez 1963 yılında basılan “Yenilmezler”in bir uyarlaması. Film, aksiyon dolu bir gerilim olarak nitelendirilebilir.