Hugh Jackman’la buluşmaya hazır mısınız?

2009 yılında Oscar ödüllerini müzikal ağırlıklı bir performansla sunarak tüm dünyanın dikkatini çeken aktör, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’ne 17–20 Mart tarihleri arasında konuk oluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbullu sanatseverler son yılların en gözde aktörlerinden Hugh Jackman'la buluşmak için gün sayıyor. Hollywood'da ünlü olmadan önce sahne, özellikle de müzikal performansları yapan Hugh Jackman, İstanbul'a 4 özel performans için geliyor. 

2009 yılında Oscar ödüllerini müzikal ağırlıklı bir performansla sunarak tüm dünyanın dikkatini çeken Hugh Jackman, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’ne 17–20 Mart tarihleri arasında konuk oluyor. 

Tony Ödülü sahibi Hugh Jackman; en çok “Wolverine”, “X-Men”, “Les Misérables (Sefiller)” ve “Real Steel” gibi filmleriyle tanınan dünyaca ünlü bir aktör. Satış rekorları kıran Broadway şovunda Avustralyalı sanatçı; şarkıcılık ve danstaki yeteneklerini gözler önüne seriyor. Kulisi için yalnızca su ve havlu isteyerek mütevazılığıyla da beğeni toplayan aktör, Broadway’deki gösterisinin hemen ardından Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sahne alıyor. Sanatçı şovda “Singin’ in the Rain” ve “Guys and Dolls”un da aralarında olduğu müzikallerden şarkıların yanı sıra Avustralya’nın Aborjin kültürü ile “The Boy from Oz” (Oz’lu Çocuk) adlı gösteride beraber çalıştığı Peter Allen’ın bestelerine de yer veriliyor. 32 kişilik orkestra ve dans ekibiyle özel bir şov hazırlayan Hugh Jackman’ı izlemek isteyen sanatseverler için bilet satışı da devam ediyor. Sanatçının Broadway şovlarından seçmeler ve doğaçlamalara yer vereceği “An Evening with Hugh Jakcman” (Hugh Jackman’la Bir Gece) isimli gösterisinin biletleri, kademesine göre 192, 210, 452, 599, 750, 975 liradan satılıyor. Biletleri www. zorlucenterpsm.com internet sitesinin yanı sıra Biletix kanallarından da edinmek mümkün. Gösterisinde hayatından da hikayelere yer verecek Hugh Jackman sahnede Broadway’in en başarılı müzikallerinden 26 parça yer alıyor.