İstanbul bir müzik efsanesini ağırlayacak

Anılarımıza eşlik eden birçok şarkının yaratıcısı olan Julio Iglesias, 14 Mart’ta Ülker Sports Arena’da sevenleriyle buluşacak. Sanatçıya İstanbul konserinde Alexander Kogan eşlik edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yaşayan en önemli müzik efsanelerinden Julio Iglesias, bu hafta bir kez daha İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. Yüz milyonlarca albüm satan ve dünyanın en önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Julio Iglesias, 14 Mart Cumartesi akşamı özel bir şovla sevenleriyle bir araya geliyor. Konuk sanatçılar eşliğinde gerçekleştirilecek konser, Ülker Sports Arena’da dinlenebiliyor. 

Iglesias, dünya çapında başarıya ulaşan turlarına 2015 turnesi ile devam ediyor. Brezilya’da başlayan turnenin dördüncü ayağı İstanbul. “Gwendolyne”, “La Paloma”, “Je Ne Pas Change” gibi sayısız hit şarkıya imza atan ve sayısız ödülü olan sanatçı, Ülker Sports Arena’da saat 21.00’de başlayacak olan konserinde hem neşeli hem de romantik şarkılarından oluşan bir repertuar seslendirmeye hazırlanıyor. 

Sayısız ödülün sahibi

45 yıllık başarı dolu kariyerinde Grammy dahil sayısız ödüle layık görülen ve bugüne kadar 600 şehirde 5 binden fazla konser ile 60 milyon sanatseverle buluşan Julio Iglesias, yaşayan bir efsane olmanın yanı sıra bir UNICEF İyi Niyet Elçisi. 80’den fazla albüm, 300 milyondan fazla albüm satışı ile Elmas Disk Ödülü’ne sahip olan Julio Iglesias’ın Ülker Sports Arena konserinin biletleri, halen Biletix kanallarından alınabiliyor. 

Müzik hayatı boyunca Grammy dahil sayısız ödüle lâyık görülen ve bugüne kadar 60 milyon kişiyi sahnede şarkılarıyla büyüleyen Julio Iglesias’a bugüne kadar birbirinden ünlü isimlerle birlikte düet yaptı. Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez ve İspanyol Placido Domingo, Lola Flores gibi ünlü sanatçılarla birlikte şarkılar seslendirdi. Sanatçıya İstanbul konserinde Alexander Kogan eşlik ediyor. Çocukluğundan beri müzik ile ilgilenen Alexander Kogan; Frank Sinatra, Nat King Cole, Luis Armstrong ve Cris Isac’in şarkıları ile büyümüş bir isim. İlk şarkısını 14 yaşında besteleyen Alexander Kogan, ilk grubunu ise Washington’da okurken kurdu. 18 yaşında İngilizce besteler yapmaya başlayan Kogan’ın en popüler besteleri; “Baby You’re An Astronaut”, “Leaving Tomorrow Behind” ve “I Will.”