İstikâmet yeniden 'Günah Şehri'

İlki tüm dünyada yüksek gişe hasılatına ulaşan serinin "Uğruna Öldürülecek Kadın" adlı devam filmi, bugün vizyona giriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İlk filmi 2005'te vizyona girerek tüm dünyada özellikle çizgi roman uyarlamalarından hoşlanan sinemaseverlerin beğenisini kazanan “Günah Şehri”nin (Sin City) devam filmi, bugün, tüm dünya ile aynı anda sinemalarımızda seyircilerin beğenisine sunuluyor. Yine Robert Rodriguez ve Frank Miller'ın birlikte kamera arkasına geçtiği filmin tam adı “Günah Şehri 2: Uğruna Öldürülecek Kadın.” 

Aksiyon sevenlere 102 dakika boyunca hareketli bir seyirlik sunan film, karanlığın şiddetle kol kola gezdiği Günah Şehri’nin tehlikeli sokaklarında geçiyor. Frank Miller’ın ödüllü grafik romanından uyarlanarak görsel dünyasıyla farklı bir soluk getiren ilk filmin devamında, şehrin kanı kaynayan sakinlerini bu kez 3 boyutlu olarak izleyebiliyoruz. “Günah Şehri 2: Uğrunda Öldürülecek Kadın”da, ilk filmin yıldız kadrosunda bulunan Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson ve Bruce Willis’e yeni oyuncular da katılıyor. Filmin yeni isimleri arasında Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt ve Eva Green de var. 

Ödüllü grafik roman serisi “Günah Şehri”nin yeni filminde; adaletin bulunmadığı bu karanlık dünyada acımasız katillerin yolu kentin en ünlü kulubü Kadie’s Club Pecos’da kesişiyor. Filmin açılışında, Marv (Mickey Rourke) kendini tam bir karmaşanın içinde bulsa da oraya nasıl geldiğini bir türlü hatırlayamıyor. Öbür yanda, kendine fazla güvenen genç kumarbaz Johnny (Joseph Gordon-Levitt) şansını şehrin en azılı kötü adamı olan Senatör Roark’ın (Powers Boothe) oyun masasında denemekle meşgul. Roark, aynı zamanda Nancy’nin de (Jessica Alba) baş düşmanı. John Hartigan’ın (Bruce Willis) kendini öldürmesinden sonra keder ve öfk eden deliren Nancy, intikamını almak için her yolu denemeye yeminli. Merkezdeki hikâye olan “Uğruna Öldürülecek Kadın”da ise Dwight (Josh Brolin) hayallerinin ve kabuslarının kadını olan Ava (Eva Green) ile son bir hesaplaşma içine girmiş durumda. “Günah Şehri 2: Uğruna Öldürülecek Kadın”da; Powers Boothe, Dennis Haysbert, Ray Liotta, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Christopher Lloyd, Jaime King, Juno Temple, Stacy Keach, Martin Csokas, Jamie Chung, Julia Garner ve Lady Gaga'nın da rolleri var.