Müzik Festivali'nde ne dinleyelim?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BUGÜN 

Yıldızlarla Oda Müziği-I: Bogaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de saat 21.00’de başlayacak olan konserde; kemancı Daishin Kashimoto (üstte), viyolacı Lise Berthaud, çellist François Salque ve piyanist Eric Le Sage sahne alıyor. Dört müzisyen konserde; Bhrams’ın fantezi gücü ve dönemin yenilikçi anlayışına dikkat çeken, romantik dönemin oda müziğinin zirvesi olarak kabul edilen piyano dörtlülerini yorumlayacaklar. 

YARIN

Festival Genç Solistini Sunar: İş Sanat’ta 20.30’da başlayacak konserde, Hakan Şensoy yönetimindeki Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, genç piyanist Kaan Baysal’a eşlik edecek. Mini Konser: Elman Mecid: İstanbul Oyuncak Müzesi’nde 15.00’ten itibaren dinlenebilecek olan konserde, genç perküsyoncu Elman Mecid sahne alacak. PAZAR XPazar Klasikleri-I: Hakan Şensoy yönetimindeki Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oda Müziği Topluluğu’nun eşlik edeceği Elman Mecid, Cumhuriyet Parkı’nda 10.30’da bir konser verecek.

PAZAR 

Pazar Klasikleri-I: Hakan Şensoy yönetimindeki Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oda Müziği Topluluğu’nun eşlik edeceği Elman Mecid, Cumhuriyet Parkı’nda 10.30’da bir konser verecek.