Sopranoların kraliçesi geliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Günümüzün en önemli sopranolarından Sarah Brightman, bu hafta sonu İstanbul’da sanatseverlerle buluşuyor. 70. yılını kutlayan Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda Map İletişim ve SA Organizasyon’un düzenlediği “Good Music In Town” etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek konser, 9 Kasım’da Ülker Sports Arena’da dinlenebiliyor. 

Dünyaca ünlü opera baladlarını ve klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturan İngiliz soprano, aktris, şarkı sözü yazarı ve dansçı Sarah Brightman’ın konserinin biletleri, Biletix’ten alınabiliyor. Dünya çapında 30 milyonluk albüm satışı, 40’ın üzerinde ülkede aldığı 180 altın ve platin ödülü ile dünyanın en önemli kadın vokallerinden Sarah Brightman’a İstanbul konserinde, 60 kişilik senfoni orkestrası eşlik ediyor. 

Klasik crossover müzik hareketinin öncüsü olan ve 3 oktavı aşan ses aralığıyla ünlenen Sarah Brightman, Billboard dergisinin dans ve klasik müzik listelerine aynı anda 1. sırada girmiş tek sanatçı. “Phantom of the Opera”, “Cats” ve “Requiem” gibi müzikal yapımlarda da sahne alan, Barselona Olimpiyat Oyunları’nda José Carreras ile birlikte seslendirdiği “Amigos Para Siempre” ve ardından Andrea Bocelli’yle seslendirdiği “Time To Say Goodbye” ile büyük bir ivme yakalayan Sarah Brightman’ın İstanbul konseri, saat 21.00’de başlıyor.