Yeni sağlık sponsoru Medical Park

Fenerbahçe Kulübü, Medical Park Sağlık Hizmetleri AŞ ile anlaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü, Universal Hastaneler Grubu ile olan sağlık sponsorluğu sözleşmesini feshederek, Medical Park Sağlık Hizmetleri AŞ. ile anlaştı.

Sarı-lacivertli kulüpten açıklamada, Medical Park Hastaneler Grubu ile yapılan anlaşma kapsamında, Futbol A Takımı, A2 Ligi Takımı ve futbol altyapı takımlarının sporcu ve teknik heyetinin tüm sağlık hizmetlerinin, 2014-15 sezonu sonuna kadar Medical Park tarafından üstlenildiği duyuruldu.
Açıklamada, yapılan anlaşma gereğince, kulüp bünyesinde bulunan tüm branşların sağlık sponsorluğunun da 2014-15 sezonu sonuna kadar Medical Park'ın sorumluluğunda olduğu kaydedildi.

İMKB'ye bildirildi

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş., Universal Hastaneler Grubu ile olan sağlık sponsorluğu sözleşmesi'nin feshedildiğini ve Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş ile anlaştığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

İMKB'ye yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şöyle denildi:

"Şirketimiz ile Medical Park Sağlık Hizmetleri AŞ (Medical Park) arasında 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarını kapsayacak, 3 yıl süreli bir sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme çerçevesinde Futbol A Takımı, A2 Takımı ve futbol altyapı takımları sporcu ve teknik heyetinin tüm sağlık hizmetleri Medical Park tarafından, şirketimizce verilecek muhtelif reklam alanları vb. haklar karşılığında barter olarak karşılanacaktır."

Bu konularda ilginizi çekebilir