İşte Samsun'un online alışveriş haritası

Kliksa, Samsun'un online alışveriş haritasını açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kliksa.com verilerine göre, Samsunlular telefon, bilgisayar, anne-bebek ve oyuncak, oto aksesuarları ve elektrikli ev aletleri kategorilerine daha çok ilgi gösteriyor. 

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Samsun'nun online alışveriş haritasını açıkladı. 

Kliksa açıklamasına göre, Samsunlular telefon, bilgisayar, anne-bebek ve oyuncak, oto aksesuarları ve elektrikli ev aletleri kategorilerine yoğun rağbet gösterirken, akıllı telefon, hafıza kartı, kol saati, televizyon ve oto lastiği en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Samsun'da online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Atakum, Bafra, Çarşamba, Vezirköprü, Terme, Tekkeköy ve Havza ilçelerinde gerçekleşiyor.  

Kliksa.com verilerine göre Samsunlu kadınlar; en çok akıllı telefon, oyuncak, bebek bezi, telefon aksesuarları ve elektrikli süpürge satın alırken, yüzde 38'i alışverişini tek çekimle, yüzde 62'si ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor.  

Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, hafıza kartı, televizyon, kol saati ve oto lastiği satın alıyor. Samsunlu erkeklerin yüzde 51'i tek çekimi, yüzde 49'u taksitli alışverişi tercih ediyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir