Posco Assan TST gönüllülerinin çevre duyarlılığı

Posco Assan TST, Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği ve öğrenciler ile birlikte Cephanelik Bölgesi’nde 200 fidan dikti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabiha Toprak

Gönüllülük aktivitesi adıyla her ay sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren paslanmaz çelik üreticisi olan Posco Assan TST, Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği ve öğrenciler ile birlikte Cephanelik Bölgesi’nde 200 fidan dikimi gerçekleştirdi. Kocaeli Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bahçesindeki etkinliğe Posco Assan TST Genel Müdürü (CEO) Haeik Jeong, Genel Müdür Yardımcısı (CAO) Ufuk Özdemir ve Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği Genel Koordinatörü Ümmühan Aysu, Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinliği gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Posco Assan TST CAO’su Ufuk Özdemir; “Çalışanlarımız ile birlikte bu etkinliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Şirket olarak sosyal konularda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu etkinliğimizde hem çevreye olan duyarlılığımızı göstermek hem de aynı toplumda yaşadığımız engelli arkadaşlarımız ile bir araya gelmek istedik. Engellilerimiz de bu toplumun bir parçası. Engelli arkadaşlarımız ve çocuklarımız ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdik” dedi.

Etkinlikte konuşan Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği Genel Koordinatörü Ümmühan Aysu ise şu şekilde konuştu; “Geleceğimiz için, çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmamız için fidan dikiminin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Çocuklarımızı çevreci olarak yetiştirmek, engellilerimiz ile kaynaştırmak istiyoruz. Bu projede de bunu gerçekleştirmeyi amaçladık. Bizimle bu projede birlikte olan Posco Assan TST’ye teşekkür ediyorum."

Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği Genel Koordinatörü Ümmühan Aysu desteklerinden dolayı Posco Assan TST CEO’su Haeik Jeong’a ve CAO’su Ufuk Özdemir’e plaket takdim etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir