Sur Yapı, Vitrin ve Axis İstanbul'da teslime başladı

Sur Şirketler Grubu çatısı altındaki Sur Yapı'nın Vitrin konut projesi ile Axis İstanbul A+ ofis projesinde teslimlere başlandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sur Yapı, 2016 yılında art arda yeni projelerini lanse ederken, yapımına devam ettiği projelerini de müşterilerine verdiği taahhütlere uyarak teslim ediyor. Şirket, Sultangazi'de yer alan Vitrin projesi ve Vatan Caddesi ile E-5'in kesiştiği noktada bulunan Axis İstanbul'da yer alan 203 A Plus ofisin teslimlerine başladı.

Sur Yapı, son 10 ayda Güneşli'deki Corridor, Çekmeköy'deki Tilia ve Sultanbeyli'deki İdilia projeleriyle birlikte yaklaşık bin 300 konut ve ticari alanın teslimlerini gerçekleştirdi. 2016 mayıs ayında açılışını yaptığı Axis İstanbul AVM'den sonra şimdi de Axis İstanbul'un A plus ofislerini ve yapımı tamamlanan Vitrin projesini taahhüt edilenden önce teslim etmeye başlayan Sur Yapı, böylelikle 2016 yılı içerisinde bin 800 konut, ofis ve ticari alan teslimi gerçekleştirmiş olacak.

Şirket, 2017 yılı içerisinde Bursa Nilüfer'de yer alan Marka Rezidans ve AVM projesini, Sultanbeyli'de bulunan İlkbahar projesini ve Güneşli'de inşa ettiği Mirage Rezidans ve Çarşı projesini teslim edecek. Sur Yapı, böylece 2017 yılında toplam 860 milyon dolarlık yatırım daha teslim edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, şunları kaydetti:

"Ülkemizde yaşanan zorlu günlere çalışarak ve üreterek göğüs germeye devam ediyoruz. Ekonomide bazı güçlükleri aşmanın çok çalışmaktan geçtiğini biliyoruz. Özellikle de son dönemde ülkemizin yaşadığı sıkıntıları, iş hacmimizi artırarak, vaatlerimizi yerine getirerek ve hep ileriye bakarak aşmaya çalışıyoruz. 2016 yılı içerisinde şu ana kadar 4 yeni projemizi duyurduk, İdilia ve Axis İstanbul AVM projelerimizi faaliyete aldık. Şimdi de Vitrin projemizi söz verdiğimiz tarihten yaklaşık 50 gün önce teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir