Emirates, Uzak Doğu kapasitesini artırıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
İSTANBUL - Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Bangkok ve Hong Kong seferlerinin kapasitesini artırdığını açıkladı.
Emirates'in Uzak Doğu'daki en eski destinasyonlarından biri olarak 1990'da uçuş ağına eklenen Bangkok'a düzenlenen seferlere 27 Ekim 2013'ten itibaren ikinci direkt Airbus A380 seferi eklenecek.
Hong Kong kapasitesini de güçlendiren Emirates, Dubai'den günlük sefer sayısını dörde yükseltecek. Başlangıçta Airbus A330-200 uçağı ile üç sınıf konfigürasyonunda gerçekleştirilecek yeni sefer, daha sonra yıl içinde Boeing 777-300ER uçağına yükseltilecek.
Bangkok uçuşları ekonomi 730, business 2179 Avro'dan; Hong Kong uçuşları ise ekonomi 778, business 2562 Avro'dan başlıyor.
Emirates'in Uzak Doğu ve Avustralasya Ticari Faaliyetlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Salem Obaidalla, "Bangkok'a ikinci günlük A380 seferinin ve Hong Kong'a dördüncü günlük seferin eklenmesi, Emirates'in hem Tayland hem de Hong Kong'a bağlılığını sergiliyor. Bu yıl içinde günlük Bangkok seferlerimizi beşe çıkardık ve yolcu talebi doğrultusunda bu hatta ikinci A380 seferini başlatma kararı aldık. Tayland, 20 yıldan uzun zamandır Emirates ağında yer alıyor ve Aralık ayında ikinci Tayland destinasyonu olarak Phuket'i ağımıza ekledik" diyor.
"Hong Kong seferlerimizin sayısını giderek artırmaya devam ediyoruz. Bu dördüncü sefer müşterilerimize kendi programlarına uygun hareket saatini seçme esnekliğinin yanı sıra sürekli genişleyen global ağımızdaki destinasyonlara Dubai üzerinden bağlanma olanağı tanıyor" diye ekliyor Obaidalla.
Emirates, halihazırda Uzak Doğu ve Avustralasya'da hizmet verdiği 12 ülkedeki 23 destinasyon dahil 77 ülkede 133 destinasyona uçuyor. Emirates, Bangkok'tan Dubai, Hong Kong, Sidney ve Christchurch'e, Hong Kong'tan ise Dubai ve Bangkok'a sefer düzenliyor.