'Arabam ne kadar eder?'

Arabam.com'un yeni “Aracım Ne Kadar Eder?” uygulaması ile aracını satmak isteyenler site üzerinden istenilen bilgileri girerek saniyeler içerisinde aracının değerini görebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Aracını internet üzerinden satışa çıkaranların en çok sorduğu “Arabam Ne Kadar Eder?” sorusunu etkili bir hizmete dönüştüren Arabam.com, site içerisindeki verileri analiz ederek çok kısa bir sürede en uygun fiyatı gösteriyor.

Arabam.com üyeleri satmak istediği aracının kategorisini, yılını, marka ve kilometre bilgilerini girerek saniyeler içerisinde aynı kriterlerle daha önce yayınlanmış ve ilgi görmüş ilanlar üzerinden piyasa genelinde satabileceği maksimum ve minimum değere ulaşabiliyor. Böylece kullanıcılar aracını herhangi bir değer kaybı yaşamadan ve hızlı bir şekilde satıyor.

Arabam.com Genel Koordinatörü Zeynep Çakıroğlu, “Arabam.com’un 16 senelik sektör deneyimi ile alt yapısını kullanarak yayına aldığımız “Aracım Ne Kadar Eder?” hizmetiyle aracını satmak isteyenlerin kafasındaki ikilemleri ortadan kaldırıyoruz. Bu  hizmet ile son 6 ay içerisinde satışta yayınlanan araç ilanlarının fiyatlarını analiz edilebilir ve marka model yıl bazında kolaylıkla erişilebilir yaptık. Böylece ortaya bilgileri girilen aracın piyasa genelinde satılabileceği maksimum ve minimum değerleri saniyeler içerisinde gösteren etkili bir hizmet çıktı. “Aracım Ne Kadar Eder?” ile araç ilanı yayınlayan kullanıcıların doğru fiyatlarla araçlarını daha hızlı ve değerinde satmalarını hedefliyoruz” dedi.