Autoshow 2017, bugün son kez kapılarını açtı

İstanbul Autoshow 2017, bugün son kez kapılarını açtı. Fuara bu yıl yarım milyondan fazla kişi ziyaret etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TÜYAP Fuarcılık ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğiyle düzenlenen İstanbul Autoshow 2017, "Geleceğe Yakından Bakın" teması ile kapılarını son kez bugün açtı.

Bir önceki yıla göre daralma gözlemlenen otomotiv pazarında İstanbul Autoshow 2017'nin pozitif etkisine dikkat çeken ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce, "Ülkemizin yoğun gündemi içerisinde İstanbul Autoshow 2017'ye otomobilseverlerin göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri son derece memnun etmiştir. Temennimiz, İstanbul Autoshow'un olumlu etkisi ile de hareketlenen otomotiv pazarının 2017 yılı içerisinde büyümesine devam etmesi ve ülkemizin potansiyel büyümesine ulaşması noktasında katkıda bulunmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Fuarı bu yıl yarım milyondan fazla kişinin ziyaret ettiğini ifade eden TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü ise, "Bölgemizdeki en büyük otomotiv organizasyonu olan İstanbul Autoshow, Türkiye'de daha önce benzeri olmayan, otomobil ve teknoloji firmalarını bir araya getiren ‘Geleceğe Yakından Bakın' konseptiyle 11 gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı." diye konuştu.

Ersözlü, "Otomotiv firmaları bütçe dostu otomobillerinden, lüks otomobillere, çok özel konseptlerden, uzay araçlarına kadar çok zengin model çeşitliliği sundular. Fuarda ilk defa lansmanı yapılan modeller büyük ilgi görürken, pek çok sıcak satışın da gerçekleşmesi sektörde pozitif etki yarattı." dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir