'Bahçeli'nin 10 tane aracı var'

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin klasik otomobillerinin tamircisi Özkan, Bahçeli’nin klasik otomobil merakına ilişkin, "Yanılmıyorsam 10 tane aracı var. Devlet Bey, Volvo marka araçları çok seviyor" diye konuştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Siyasi kimliğinin yanı sıra klasik otomobil merakı ile de bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu merakını, tamircisi Hakan Özkan anlattı.

Otomobil tamircisi Hakan Özkan, Bahçeli ile tanışma dönemlerine ilişkin, "Devlet Bey klasik otomobillere son derece meraklı. Daha doğrusu bu sadece klasik otomobilde değil. Klasik olan her şeye meraklı. Tespih, çakmak gibi koleksiyonları olan son derece zevkli bir insan. Tanışma vesilemiz ise bu işle uğraşan ortak bir arkadaşımız sayesinde oldu" ifadelerini kullandı.

Özkan, Bahçeli’nin klasik araç sayısıyla ilgili ise "Yanılmıyorsam 10 tane aracı var. Devlet Bey, Volvo marka ağırlıklı araç seviyor. Uzun yıllar makam aracıda Volvo oldu. Onun dışında Ford ve Mercedes araçlar var. Hepsini birbirinden çok seviyor ama bir tane özenle topladığımız sıfırdan topladığımız Osmaniye Mitingi'nde kendisinin gezerken görüp aldığı bir araç var onu daha çok sevdiğini düşünüyorum. Bu araç 1972 model Ford Taunus 20 M. Sıfırdan topladık biz onu" şeklinde konuştu.

Devlet Bahçeli’ye sattığı klasik araçlar hakkında bilgi veren Özkan, "Bir tane Mercedes, birde Chevrolet Buick verdim ben kendim. Diğer araçlarının da aldıktan sonraki yapım aşamalarında da beraberdik. Araçlarından biri buradayken şoförünü sürekli arayıp hangi aşamada diye günde en az 3-5 sefer soruyor. Son derece ilgili" dedi.

Devlet Bahçeli’nin klasik otomobil koleksiyonuna yeni araçlar ekleyeceğine de değinen Özkan, Jaguar ve Amerikan model bir araç düşündüğünü vurguladı.

Toyota kur farkını yansıtmadıToyota kur farkını yansıtmadı

Dacia'da şubat kampanyası başladıDacia'da şubat kampanyası başladı

 

Bu konularda ilginizi çekebilir