Bursa Otoshow Fuarı, 15 Kasım'da kapılarını açıyor

Otomobil tutkunları Tüyap Bursa'da buluşuyor. Fuarda, ünlü markalar son model araçlarını görücüye çıkaracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursa Otoshow Fuarı, Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 15 – 20 Kasım tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşuyor. TÜYAP Bursa Fuarcılık ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin değerli destekleri alınarak hazırlanan fuarda, ünlü markalar son model araçlarını görücüye çıkaracak.

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü "Ülkemiz ihracatının önemli bir kısmını üstlenen otomotiv sektöründe bir üs olarak kabul edilen Bursa'da, Tüyap olarak bu yılın son Oto Show Fuarı'nı düzenliyoruz. Sektördeki tüm bakışların Bursa'ya çevrilmesine neden olacak fuarda, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Toyota , gibi Suv, 4x4, Isuzu, Iveco ve Ford gibi firmalar yer alacak. Fuaye alanında ise oto aksesuar firmaları bulunacak. Bursa Otoshow Fuarı, değişik segmentlerde 50 bin TL ile 700 bin TL arası fiyatlarda araçları otomobil tutkunlarının beğenisine sunacak" dedi. Ersözlü, Fatoş Kabasakal gibi ünlü mankenlerin de hazır bulunacağı fuarda, "O'nun Arabası" konseptli fotoğraf sergisi ve Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) tarafından sergilenecek olan 30 yaş üzeri klasik otomobillerin de tutkunları ile buluşacağını belirtti.

Fuarın giriş ücreti 5 TL olup hafta içi öğrenci ve bayan ziyaretçiler için ücretsiz, engelli ziyaretçiler için de fuar ücretsiz ziyaret edilebilecek. Bursa OtoShow Fuarı; 15 – 19 Kasım 2016 tarihleri arasında 11.00 – 22.00, 20 Kasım 2016 tarihinde ise 11.00 – 21.00 saatleri arasında genel ziyarete açık olacak.

Toyota, C-HR'ın Türkiye lansmanı fuarda gerçekleşecek

Toyota'nın C-Crossover segmentine yeni bir soluk getiren otomobili Toyota C-HR, Türkiye'de ilk kez Bursa Otoshow'da görücüye çıkacak. Bursa Otoshow'da; Türkiye'de üretilen Toyota C-HR ile Corolla, Yaris, Yaris Hybrid, Hilux ve Auris'i de sergileyecek olan Toyota'yı, Bursa bayileri; Toyota Plaza Akkoyunlu ve Toyota Plaza Çavdarlı temsil edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir