Fiat'tan bahar kampanyası

Nisan ayında yeni bir Fiat Linea ve Punto sahibi olmak isteyenler, 20 bin TL'ye 20 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından faydalanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fiat binek veya ticari araç modellerinden birini tercih eden müşteriler, nisan ayında 24 aya varan yüzde 0 faizli veya daha uzun vadeli sabit faizli kredi fırsatından faydalanıyor. 

Fiat açıklamasına göre, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle yürütülen kampanya kapsamında, nisan ayında yeni bir Fiat Linea ve Punto sahibi olmak isteyenler, 20 bin TL'ye 20 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından faydalanıyor. 

Aracını daha uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih eden müşteriler de 60 bin  TL'ye 36 ay vadeli yüzde 0,79 sabit faizli kredi imkanından yararlanmaya devam ediyor. Fiat'ın Freemont, Panda ve yeni crossover modeli 500X'in de dahil olduğu 500 Ailesi modelleri ise yüzde 0,99 sabit faizli ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor. 

 Fiat, nisan ayında ticaretin profesyonelleri için de avantajlı ödeme seçenekleri hazırladı. Kampanya kapsamında Yeni Nesil Doblò veya Pratico modelini tercih eden ticari araç müşterilerine 20 bin TL'ye 20 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkânı sunuluyor. 

Aracını uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih edenler, 60 bin 000 TL'ye 36 ay vadeli yüzde 0,79 sabit faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor. Fiat ticari araç ailesinin diğer üyeleri Fiorino ve Ducato ise 24 bin TL'ye 24 ay vadeli yüzde 0 faizli cazip kredi seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. 

Fiorino veya Ducato'ya daha uzun vadede sahip olmak isteyen müşterilere de 60 bin  TL'ye 36 ay vadeli yüzde 0,79 sabit faizli kredi imkanı sağlanıyor.  "10 Numara Fiat" kapsamında, aracını Fiat ticari araç modellerinden biriyle yenileyen veya Fiat'tan yeni bir ticari araç alan müşterilere özel bin TL değerindeki "Fiat Kasko Bizden" uygulaması nisan ayında da devam ediyor. 

  

Bu konularda ilginizi çekebilir