İşte otomobilde yılın ilk kampanyaları

Aralık ayında ÖTV zammı haberleri ile öne çekilen otomobil talepleri satış rekorları getirmişti. Yeni yılda artan satış grafiğini aşağıya indirmek istemeyen otomobil markaları ise yılın ilk kampanyalarını müşterilerine duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2016'da üretim ve ihracatta rekor kırarak oldukça başarılı bir performans sergileyen otomobil sektörü yeni yıldan itibaren başarılı satış grafiklerini sürdürmek için müşterilerine çeşitli kampanyalar sunuyor.

İşte yeni yılın ilk kampanyaları...

Skoda

Türkiye pazarının en dinamik modellerini sunan Çek marka, Yeni Fabia, Rapid Spaceback, Rapid Sedan, Octavia, Yeti ve Yeni Superb’den oluşan geniş ürün gamıyla müşterilerin tüm  beklentilerini karşılamak istiyor.

Tüm modellerde özel fiyatlar

Skoda, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalar kapsamında Ocak ayı boyunca Fabia, Rapid & Rapid SB, Yeti ve Octavia modellerinde yeni ÖTV düzenlemesi sonucu ortaya çıkan fiyat artışını karşılıyor. ÖTV avantajına ek olarak Octavia 1.6TDI DSG Style versiyonunda 1.000 TL fiyat avantajından yararlanmak mümkün. Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition ve Fabia modellerinde ise, 2.000 TL’lik özel fiyat avantajı sunuluyor.

6 bin 500 TL’ye varan indirim

Türkiye'de OGD (Otomotiv Gazetecileri Derneği) tarafından yılın otomobili seçilen Superb'te ise Ocak ayı fırsatları büyük bir hızla devam ediyor. Superb Prestige modelinde 5.000 TL, 2.0 TDI ve 2.0 TSI motorlu araçlarda ise 6 bin 500 TL özel fiyat avantajı bulunuyor.

9 ay 0 faiz

Skoda, kredi kullanmak isteyen müşterilere de büyük avantajlar sunuyor. Kampanya dahilindeki fiyat indirimlerinin yanı sıra tüm modellerde geçerli olmak üzere ŠKODA Finans ile 15 bin  TL kredi kullanacak Skoda müşterileri, 9 ay yüzde 0 faiz avantajından faydalanabilecekler.

Honda

Ocak ayına özel kampanyada 2017 model Honda Civic Sedan’lara 2016 model fiyatlarıyla sahip olunurken, 4X4 CR-V 1.6 dizel otomatik modellerinde ise 5 bin TL’ye kadar takas desteği sunuluyor. Yine Ocak ayı boyunca CR-V modelini satın alanlar, 1 yıl sonra ödemeye başlayabiliyor.

CR-V’de iki motor ve 5 donanım seçeneği

1.6 litrelik dizel motoru 160 PS güç üreten CR-V dizel otomatiğin başlangıç paketi olan Dream versiyonunda otomatik yıkama tertibatlı LED farlar, 17 inçlik alaşım jantlar, karbon görünümlü ön konsol, ısıtmalı ön koltuklar, start-stop sistemi, bluetooth telefon kiti, renkli TFT LCD bilgi ekranı, tek dokunuşla 60:40 oranında katlanan arka koltuklar ve çift bölgeli klima gibi donanımların yanı sıra Elektronik Fren Gücü Dağıtımı (EBD), Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA), ABS, Acil Durum Fren Desteği (Brake Assist), Lastik Basınç Uyarı Sistemi (DWS) ve daha fazlası standart olarak yer alıyor. Dream, Premium ve Elegance versiyonlarının tamamını 1.6 i-DTEC 120PS 6 ileri manuel vites ve 1.6lt i-DTEC 160PS 9 ileri otomatik vitesli motor seçenekleri sunulurken Executive ve Executive+ donanım versiyonları 1.6 i-DTEC 160PS ve 9 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 160 PS’lik dizel seçeneklerinde dört tekerlekten çekiş sistemi de standart olarak bulunuyor.

Yeni Civic Sedan

Honda Türkiye Fabrikası bantlarından inen yeni Honda Civic Sedan; Premium, Elegance ve Executive adlı üç farklı donanım seviyesine sahip. 80 bin 600 TL’den başlayan fiyata sahip Civic Sedan’da ilk 125 HP üreten 1.6 litrelik benzinli ve LPG’li seçenekler mevcut. Yeni Civic Sedan’da manuel şanzımanın yanı sıra tamamen yenilenen CVT teknolojili otomatik şanzıman da tercih edilebiliyor. Honda Civic Sedan’ın yeni daha geniş ve daha uzun platform, sınıf lideri iç mekan genişliğini beraberinde getiriyor. Tamamen yeni iç mekan yalın, son derece düzenli bir mimari, yeni teknolojiler ve üst seviye kaliteli malzemelerle dikkat çekiyor. Alçak oturma pozisyonu sürücüye daha sportif bir his sağlarken aynı zamanda otomobille daha iyi bir bağ kurmaya yardımcı oluyor. Yeni Civic Sedan ayrıca çok yönlü, pratik ve kullanışlı bir iç mekan ve bagaj alanıyla kompakt sınıfa yeni standart getiriyor. Bilgi ve eğlence sistemi Honda Connect’in ikinci nesli Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle yolculukları keyfe dönüştürüyor.

Toyota 

Çevreci özellikleri  ile öne çıkan Yaris Hybyada 8 bin 436 TL’lik indirim ile yer alırken, diğer Yaris modellerindeki indirim ise 5 bin 400 TL’yi buluyor.

Kampanyada, 2016 model yılı Corolla’ların dizel modellerinde 10 bin 150 TL’ye varan indirimler bulunuyor. 2016 model yılı Corolla’nın benzinli modelleri de 5 bin 450 TL’ye ulaşan indirim avantajı ile kampanyadaki yerini alıyor.

Ocak kampanyasında her türlü yol koşullarında zorlukların üstesinden başarıyla gelen efsane pick-up Hilux da özel fiyat avantajı ile sunuluyor. Bu efsanevi araç için 5 bin TL’ye varan indirim seçenekleri mevcut. Arazi şartlarına olduğu kadar şehrin yollarında da mükemmel bir uyum sunan Toyota RAV4’teki indirimler de 5 bin 250 TL’ye kadar çıkıyor.

Yüzde 1,09’dan başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın ocak kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2017 yılının Temmuz ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ocak ayına özel sunduğu kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi CLA ve GLA otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 100 bin TLkredi tutarı için 36 aya varan vade seçenekleri ve ayda 3 bin 405 TL’den başlayan aylık ödeme imkanı sunuyor.

Mercedes-Benz C-Serisi için Ocak ayına özel hazırlanan kampanya kapsamında ise Mercedes-Benz Kasko tercih eden otomobil müşterileri 150 bin  TLkredi tutarı için 36’a aya varan vade seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in E-Serisi için Ocak ayında sunduğu kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko tercih eden müşteriler 175 bin TL kredi tutarına 36 aya varan vade seçeneği ve kişiye özel olarak sunulan ödeme planı ile bu araca sahip olabiliyorlar.
Şehir içi otomobil kullanımının ideal alternatifi olan smart fortwo veya smart forfour model otomobilleri tercih eden müşterilere ise 40 bin TL kredi tutarı için yüzde 0 faiz avantajı ve 24 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir