Jeep Renegade'e bir ödül daha verildi

Jeep Renegade, İngiliz 4x4 Magazine tarafından "2016'nın En İyi 4x4 Modeli" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SUV araçlarının küresel anlamda ikonik markası Jeep, küçük SUV sınıfındaki Renegade modeliyle bir ödüle daha layık görüldü. Alanında dünyanın en ünlü yayınlarından biri olan İngiliz 4x4 Magazine dergisi "2016'nın En İyi 4x4 Modeli" olarak Jeep Renegade'i seçti. Bu ödül, EMEA bölgesi genelinde sınıfının en çok satılan modellerinden biri olan küçük SUV'un üstün özelliklerini bir kez daha doğruladı. 

Yollara ilk çıktığı günden bu yana 180 bin adetten fazla üretilen Jeep Renegade'in Trailhawk versiyonunu zorlu bir off-road değerlendirme pistinde test ederek kararını veren 4x4 Magazine jürisi, yeni modelin "son beş yıl içerisinde üretilen en önemli 4x4 araçlarından biri olduğunu" belirtti. 

Daha önce İtalya'da Quattroruote dergisi tarafından "2015 En İyi Yeni Araç", Fransa'da 4x4 Tout-Terrain Magazine tarafından "2015 En İyi SUV" ve Brezilya'da Autoesporte tarafından "2016 Yılın Aracı" seçilerek ödüller kazanan Jeep Renegade, Best Buy ABD Otomotiv Müşteri Rehberi kapsamında sınıfının "2016 Best Buy Ödülü"ne de layık görülmüştü.