Fındık ihracatçıları Trabzon'da stres attı

Fındık ihracatçıları Trabzon'da bir araya geldiği bir gece düzenlendi. Gecenin sonunda KFMİB yöneticilerine teşekkür plaketi verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Trabzon'da kurulu bulunan ihracatçı firmaların temsilcilerinin katıldığı gece, Zorlu Grand Hotel'de yapıldı. Geceye KFMİB Başkanı Edip Sevinç; yönetim kurulu üyeleri Dursun Oğuz Gürsoy, Mustafa Poyraz, Sebahattin Arslantürk, Mehmet Albayrak, Hüseyin Hilmi Durak, Cem Mehmet Şenocak, Hasan Sabır, Azmi Yılmaz ve Cem Şenocak’la tam ekip halinde katıldı.

KFMİB Başkanı Edip Sevinç, fındık ticaretinin çok stresli ve sıkıntılı bir çalışma alanı olduğunu belirterek, zaman zaman bir araya gelerek bu ağırlığı kısmen de olsa üzerilerinden atmaya çalıştıklarını belirterek; "Ancak masalarda konuşulanların büyük bölümü yine fındıktır. Fındık bizim için bir vazgeçilemez değil, bir yaşam biçimidir. Biz bu gerçekle yaşıyoruz. Bu tür organizasyonları üyelerimizin bulunduğu diğer illerde de yapacağız" dedi.
 
Fındık ihracatçılarına teşekkür plaketi

Trabzon Zorlu Grand Hotel'de yapılan törende, 10 ve üzeri süreyle KFMİB Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunan Sabit Sabır, Kenan Oltan, Coşkun Köksal, Dursun Oğuz Gürsoy, Kamil Yavuz, Yusuf Ziya Varol, Mustafa Poyraz, Hasan Sami Atik, Hasan Basri Durak ve Adnan Enginyurt'un kendilerine ya da onlar adına yakınlarına birliğin teşekkür plaketlerini Başkan Edip Sevinç takdim etti.